Latest news

COVID-19 og Viking Link-projektet

Etableringen af ​​Viking Link er vigtigt for udviklingen af ​​national infrastruktur mellem England og Danmark. De to partnere bag projektet, National Grid og Energinet, har sammen med vores entreprenører vurderet, hvordan COVID-19 påvirker byggeriet og arbejdet med at fremstille kabler og konvertere. I tråd med de nuværende retningslinjer i Danmark, Storbritannien og de lande, der er involveret i fremstilling af kabler og omformere, fortsætter arbejdet med Viking Link-projektet. Nogle af aktiviteterne skal finde sted i dag for at sikre infrastrukturens drift fremover.

 

Vores medarbejderes og entreprenørers velfærd er fortsat vores højeste prioritet. Alle de medarbejdere, der fortsat arbejder, gør det under strenge sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger for både at beskytte sig selv og de lokalområder, de arbejder i.

 

Vi er meget taknemmelige over for de medarbejdere, der fortsætter med at gå på arbejde hver dag for at fortsætte opførelsen af ​​morgendagens infrastruktur på et så kritisk tidspunkt.